Member of the month: Sverre

Meest favoriete beweging: Ik heb eigenlijk een paar een bewegingen die ik echt graag doe. Zoals de laatste tijd heel vaak geoefend op DU’s waardoor het echt leuk en aangenaam is geworden om deze te doen. Backsquats doe ik eigenlijk het allerliefste.

Minst favoriete beweging: Mijn minst favoriete beweging verandert eigenlijk heel vaak. Dit zijn bewegingen die niet lukken of waar ik het heel moeilijk mee heb maar als je er dan op gefocust bent worden die na een tijdje iets aangenamer. Ik blijf wel een hekel hebben aan langer lopen dan 400 meter…

Hoe ben je aan crossfit begonnen?
Ik ben begonnen door een enthousiaste collega (Rory, één van de oprichters van CFK) die me filmpjes liet zien over CrossFit. Toen hij zei dat hij samen met een vriend een box ging openen ben ik mee op de kar gesprongen en had ik de smaak direct te pakken!

Wat vind je leuk aan crossfit Kapellen?
Wat ik zo leuk vind aan Crossfit Kapellen is de sfeer en samenhorigheid. Het is echt een CrossFit familie geworden. Ook de workshops die recent gegeven worden zijn echt wel een meerwaarde en een aanrader voor iedereen. Ook de coaches die er werken zijn stuk voor stuk topkerels! Je ziet de andere leden (sommige echt wel al goede vrienden) niet alleen in de box maar ook daarbuiten

Waarom doe je crossfit?

Waarom doe ik CrossFit… Mijn motto is heel lang geweest “Ik sport om te eten…” Maar je merkt gewoon dat er zoveel voordelen zijn bij CrossFit… Ik ervaar als papa van drie jongen kinderen welk effect CrossFit op mijn lichaam heeft. Ik kan nog meer zottere dingen met hen doen (nog hoger en verder gooien, acrobatische kunstjes mee uitvoeren en etc..) Ook in het dagelijks leven en vooral mijn job merk je heel vaak dat je technieken gaat toepassen die je in CrossFit hebt geleerd.

Voor mij omschrijft deze foto perfect wat crossfit is

memberofthemonth_dutchthrowdown