NOOD AAN BEGELEIDING?

Heb je nood aan specifieke begeleiding? Kan je enkel op bepaalde uren? Geen zin om alleen naar de fitness te gaan? Nood aan begeleiding voor het correct uitvoeren van je oefeningen?

Als je op zoek bent naar een wondermiddel of een quick fix om resultaat te behalen, dan moet je niet bij ons zijn.

Ben je daarentegen op zoek naar een duurzame manier om het lichaam te krijgen zoals jij die voor ogen hebt? Dan is Ken, onze coach er om je te begeleiden. Wij geloven in een duurzaam en langdurig resultaat.

PERSONAL TRAINING

Bij Crossfit Kapellen kan je personal training volgen die voldoet aan jou verwachting. Of het nu voor revalidatie is of om de fitste versie van jezelf te worden. 

We passen functionele  bewegingen  toe die je ook in het dagelijkse leven toepast, zo ga je automatisch beter bewegen. Hoe een les er voor jou uitziet hangt af van je persoonlijke doel. We kijken naar de verhouding  tussen kracht en conditie en komen zo tot een mooie afwisseling. Nee, daarvoor hoef je echt niet elke dag te trainen. We willen je juist een levensstijl aanleren die werkt voor jou.

Je kunt nog steeds het leven leiden zoals je dat graag wilt, alleen dan als een betere versie van jezelf die fitter en gelukkiger is. Kom een keertje proberen en werk effectiever naar je persoonlijke  doelen! Geen nood, deze stellen we samen op zo weet je perfect waar je naartoe kan werken.

Alle  lessen gaan door in onze professionele box. Ken zorgt ervoor dat elke les anders is en je regelmatig andere oefeningen toepast. Zo gaat het nooit vervelen of doe je  teveel dezelfde oefeningen.

Bereik uw sportieve doelen!

Bekijk onze flexibele abonnementen die aansluiten bij uw doelen.

INSCHRIJVEN